nuffnang

Selasa, 22 Februari 2011

ULAMAK BISU

Manusia sebegini bukanlah ular dalam semak,beliau berani mengeluarkan fatwa demi untuk kesejahteraan Umat Muhammad. Untuk ulamak-ulamak di Malaysia yang mengaku Ulamak Ulam Raja....insaflah kalian semua. Jangan berselindung di sebalik serban dan jubah anda. Jubah dah betul tetapi di sebalik jubah yang tak betul hitam dan berkarat dengan nafsu cintakan dunia dan takutkan mati.

Aku mewakili Umat Muhammad yang tertindas menyeru Ulamak Ulam Raja @ Ular Dalam Semak agar anda semua segera insaf dan ikutlah Sunnah Rasullullah SAW dan jadikan AL-Quran Nur Karim sebagai pelita hati kalian. 

Pesanan aku kalau nak cuci hati kalian yang gelita itu gunakan racun tikus. Kah...Kah...Kah.


Fatwa Yusuf Qardawi untuk pemimpin yang zalim dan rakus menindas rakyat sendiri.

"Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan kepada Stesen TV Al-Jazeera Dr. Yusuf Al-Qaradawi (gambar kiri ) mewajibkan agar Gaddafi dibunuh dan ianya adalah jihad. Fatwa terbaru beliau ini dikeluarkan rentetan daripada laporan yang menyatakan bahawa Gaddafi melancarkan serangan dengan menggunakan jet pejuang untuk untuk mengebom mereka yang terlibat dalam demontrasi yang berterusan di Libya sekarang.

Syeikh al-Qaradawi berkata:-

:وقال القرضاوي " أصدر الآن فتوى  بقتل
 القذافي. أي ضابط أو جندي أو أي شخص  يتمكن من أن يطلق عليه رصاصة فليفعل، ليريح الليبيين والأمة من شر هذا الرجل المجنون وظلمه". وأضاف "لا يجوز لأي ضابط أن يطيع هذا الرجل في المعصية والظلم والبغي على العباد".

maksudnya :

"Aku mengeluarkan fatwa sekarang supaya Gaddafi dibunuh ! Barangsiapa samada pegawai tentera, atau tentera biasa atau mana-mana individu yang mempunyai peluang untuk membunuhnya.. maka janganlah teragak-agak untuk membunuhnya! ianya adalah semata-mata untuk menyelamatkan rakyat Libya daripada kejahatan dan kezaliman lelaki yang gila ini! 


Beliau seterusnya menambah "Haram kepada pegawai dan askar biasa untuk mentaati lelaki ini (Gaddafi) dalam perkara yang maksiat, kezaliman dan kerakusan terhadap rakyatnya sendiri..!"

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut